/VIDEO/ Maia Sandu: „PSRM nu pot fi independenți în decizii, atunci când există un dosar deschis pe numele soției domnului Igor Dodon”© tv8.md

/VIDEO/ Maia Sandu: „PSRM nu pot fi independenți în decizii, atunci când există un dosar deschis pe numele soției domnului Igor Dodon”

0 vizualizări

Președinta Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, spune că soția președintelui Republicii Moldova, Galina Dodon ar avea un dosar penal în legătură cu fundația de caritate a acesteia „Fundația de Binefacere ”Din Suflet”. Declarațiile au fost făcute la emisiunea „Puterea a patra” de la N4.

„Este și asta o informație despre care am auzit, care dacă este adevărat, evident că nu puteam să avem 100% siguranță. Nu pun mâna în foc, este o informație, iar dacă este să o analizăm pare destul de logică așa cum zic socialiștii, pentru că în momentul în care există un mare semn de întrebare cu privire la originea banilor folosiți pentru această fundație de caritate, atunci e clar că poate exista și un dosar penal în raport cu această afacere.” a declarat Președinta PAS în cadrul emisiunii.