Maia Sandu: „Ar exista un dosar penal pe numele soției lui Igor Dodon. Nu pun mâna în foc, dar pare destul de „logic” așa cum spun socialiștii”© unimedia.info

Maia Sandu: „Ar exista un dosar penal pe numele soției lui Igor Dodon. Nu pun mâna în foc, dar pare destul de „logic” așa cum spun socialiștii”

0 vizualizări

„Este o informație despre care am auzit că, dacă este adevărat, nu putem să fim siguri 100%, dar e o informație care circulă și care vine să confirme Dodon și PSRM nu pot fi independenți în decizii atunci când este un dosar deschis pe numele soției.

Este foarte clar că această fundație este finanțată din bani netransparenți și că la un moment pentru aceste lucruri se va cere socoteală. Evident când va fi o justiție independentă. Dar evident că atunci când justiția nu este independentă există interese pentru a folosi justiția. În sensul acesta eu mă întreb cât de mare iresponsabilitate trebuie să ai ca să procedezi în halul acesta. Nu pun mâna în foc, dar pare destul de „logic” așa cum spun socialiștii. Dacă finanțările ar fi transparente nu ar fi existat motive pentru acest zvon”, a conchis lidera PAS.