(ACUM UN AN) Convorbirea telefonică a lui Pavel Filip cu Volodimir Groisman

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiți ce s-a întâmplat pe 12 ianuarie 2017.

Acțiunea tinerilor de la PAS

Echipa de tineret a Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) a organizat, în fața Reședinței de Stat, un flashmob cu tema „Tăiței pentru Dodon”. Tinerii au venit cu mai multe pachete de tăiței, pe care le-au lăsat agenților de pază de la intrare, sugerând astfel că Președintele RM nu ar spune tot adevărul despre veniturile și cheltuielile sale. Purtătorul de cuvânt al șefului statului, Ion Ceban a declarat, în replică, că Președintele își declară cinstit veniturile și cheltuielile.

Acțiune sub patronajul Primei Doamne

Președinția Republicii Moldova a hotărît să lanseze o campanie națională de colectare a fondurilor pentru cumpărarea unei locuințe pentru o familie din satul Dubovca, r. Hâncești, sub patronajul Primei Doamne, Galina Dodon. Despre aceasta a anunțat, pe o rețea de socializare, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

Apelul ONG-urilor

Mai mulți reprezentanți ai societății civile din R. Moldova au solicitat autorităților oficiale din Statele Unite ale Americii să ia atitudine față de legea privind liberalizarea capitalului și stimularea fiscală, promovată de guvernarea de la Chișinău.

Semnarea Acordului moldo-german

Ministerul Muncii Protecției Socia...

Citește pe tribuna.md