(ACUM UN AN) Întrevederea Președintelui cu ambasadorii

TRIBUNA continuă proiectul în care vă prezentăm evenimentele politice ce au avut loc exact acum un an. De data aceasta vă propunem să vă amintiți ce s-a întâmplat pe 14 februarie 2017.

Hotărârea CEC privind deplasarea Alinei Russu

Comisia Electorală Centrală (CEC) a adoptat o hotărâre privind delegarea Președintei sale, Alina Russu la cea de-a VII-a reuniune anuală a instituțiilor de management electoral din Georgia.

Flashmob-ul tinerilor din PDM

Tineretul Partidului Democrat din Moldova (PDM) a organizat un flashmob dedicat Zilei Îndrăgostiților. Tinerii s-au adunat în Scuarul Europei din Chișinău, cu baloane roșii în formă de inimă – simbolul dragostei. Astfel, tinerii și-au propus să fie în acea zi adevărați mesageri ai dragostei, dar și au creat cea mai mare inimă din țară.

Acțiunea tinerilor socialiști

Tinerii socialiști au închiriat și au decorat cu inimioare un troleibuz, organizând un traseu al dragostei pe străzile capitalei.

Întrevederea Președintelui cu ambasadorii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu ambasadorii statelor ex-sovietice acreditați în Republica Moldova. Igor Dodon a declarat că au făcut schimb de opinii cu privire la situația politică internă, rezultatele vizitelor peste hotare, în special – cele de la Moscova și Bruxelles, relațiile bilaterale, condițiile și perspectivele de atragere a investițiilor în Republica Moldo...

Citește pe tribuna.md