Adriana Ochișanu – VICTIMA unei escrocherii! Un bărbat din România a creat un CONT FALS cu numele ei și a cerut MII de EURO…

Interpreta de muzică populară Adriana Ochișanu este victima unei escrocherii – un bărbat din Suceava a creat un profil fals pe Facebook pe numele cântăreței, informează SHOK.md.

Potrivit www.publika.md, pe pagină era o postare în care se cereau bani pentru un copil bolnav de cancer. Victima escrocilor este un bărbat din Timișoara, care a virat pe contul fals indicat acolo mai multe mii de euro.

Adriana Ochișanu a aflat că cineva profită de notorietatea sa, atunci când mai mulți colegi au sunat-o și au întrebat-o care este starea copilului. „Eu am rămas șocată, care bani să transferați, nu am scris așa ceva niciodată. Ca mai apoi să mă sune cineva din România, un domn care a spus că a transferat vreo șase, șapte mii de euro pentru așa zisa Adriana Ochișanu. Avea o conversație foarte intimă pe mesageria privată.

Am spus că nu am nicio treabă, ați fost tras pe sfoară, să fiți mai atent”, a declarat Adriana Ochișanu pentru sursa citată.

Citește pe shok.mdTendințe