Alexandru Spiridon pune sub semnul întrebării convocarea în viitor a lui Virigiliu Postolachi la naționala Moldovei

Selecționerul Alexandru Spiridon s-a săturat de "telenovela Virigiliu Postolachi" și pune sub semnul întrebării convocarea în viitor a tânărului fotbalist la naționala Moldovei. Asta după ce atacantul lui Paris Saint Germain a refuzat de 4 ori să se prezinte la lot.

"Au fost mulți fotbaliști talentați pe care i-au împiedicat părinții sau agenții. Și în Moldova avem jucători de aceștia. Aș vrea să se gândească foarte bine când iau decizia să nu vină la națională. Eu mai făcut un apel față de el și i-am dat de știre că am nevoie de el. Nu suntem noi o țară în care să avem zeci de atacanți foarte buni", a menționat Alexandru Spiridon, selecționer Moldova.

Alexandru Spiridon consideră că cea mai bună alegere pentru Postolachi ar fi naționala Republicii Moldova, unde are șanse mari să fie printre titulari.

"Nu poate să joace în lotul Franței acum. Griezmann și Mbappe încă 10 ani vor juca acolo fără a fi înlocuiți. La selecționata României am înțeles că tot există careva probleme. Vreau să-i dau o șansă acestui băiat, care este unul de perspectivă. E pământeanul meu, e născut acolo și părinții lui tot", a specificat Alexandru Spiridon.

Jucătorul de 18 ani, originar din Edineț, a devenit cetățean român cu acte în regulă luna trecută. El însă nu poate fi folosit nici măcar la loturilor naționale de juniori ale României. Oficialii federației de fotbal de peste Prut susțin că regulile...

Citește pe publika.md