Alții se calcă în picioare pe la televiziuni, iar Silvia Radu discută direct cu cetățenii: Primăria va deveni zonă liberă de politică

În timp ce oponenții săi se calcă în picioare pe la posturile de televiziune, candidatul independent la funcția de primar al Capitalei, Silvia Radu, continua dialogul direct cu cetățenii. Astăzi ea a discutat cu locatarii unei curți de pe strada Alba Iulia, acolo unde a fost amenajat un terenul de joacă, în cadrul campaniei pe care am lansat-o: „Fă ceva bun pentru Chișinău”.

Foto: Facebook.com/Silvia Radu

“În imagini, terenul de joacă realizat în cadrul campaniei pe care am lansat-o: „Fă ceva bun pentru Chișinău”. Un loc de care locuitorii orașului se vor bucura cu siguranță mai mult decât să-i vadă pe Ceban și Năstase cum se maimuțăresc la televiziune, cum spun minciuni și populisme.”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.

Candidatul independent a promis că după alegeri Primăria Capitalei va deveni zonă liberă de politică. “Așa sper că va fi și după alegeri: ei vor rămâne pe la televiziuni să facă show iar Primăria va deveni zonă liberă de politică!”, a mai scris Silvia Radu.

Citește pe abcnews.md