Analist despre riscurile ce planează asupra noului Primar al capitalei și care va fi durata mandatului lui Andrei Năstase

Analist despre riscurile ce planează asupra noului Primar al capitalei și care va fi durata mandatului lui Andrei Năstase
Foto: tribuna.md

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, cunoscutul analist politic, Victor Ciobanu a fost întrebat: Care sunt riscurile ce planează asupra noului Primar al capitalei?

„Riscurile sunt multiple în condițiile ostilităților menționate. Ar putea să constate că nu mai are bugete disponibile pe domenii sau de exemplu, să apară probleme artificial create ca cea cu gunoiul în Bălți. Transparența totală plus sinceritatea și apelul direct la cetățeni deocamdată sunt unicele arme disponibile ale primarului”, a declarat el.

Întrebat care crede că va fi durata mandatului lui Andrei Năstase, analistul a răspuns: „A promis că nu va pleca de la primărie și că are program pentru 5 ani. Ar fi bine să dea un exemplu de politician de tip nou care își respectă promisiunile. Totuși, intrăm într-o zonă de mare turbulență a politicii moldovenești și nu putem anticipa toate variantele posibile”.

Notă: Varianta integrală a interviului poate fi accesată aici.

Andriana Cheptine

Citește pe tribuna.md