Băsescu: „Dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă până la Poiana Brașov!"

BUCUREȘTI, 17 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. Fostul președinte Traian Băsescu s-a dezlănțuit după ce Partidul Social Democrat a anunțat că va organiza un mare miting. Scopul acțiunii este acela de susținere a familiei tradiționale.

Băsescu nu vede că familia, formată dintre un bărbat și o femeie, ar fi în pericol în România și „îi trage" de urechi atât pe Liviu Dragnea, cât și pe Călin Popescu Tăriceanu, din pricina numărului mare — în cazul celui din urmă — de neveste.

„Măi Dragnea, 90% suntem familiști! Care cu o nevastă, care cu două la viața lui, care cu cinci, dar trăim familii normale, cu bărbat și femeie.Pentru ce îi trebuie un milion de oameni? E ridicol, ăștia nu au idei", a explicat Băsescu, potrivit Ziare.com.

Mai mult, fostul șef de stat a precizat că o femeie își dorește alte lucruri, nu să fie dusă în stradă și a vorbit și despre pedepsele pe care reprezentantele sexului frumos le aplică bărbaților din dotare. Nu știm dacă Băsescu vorbește din în cunoștință de cauză sau doar din auzite.

„Păi, îți dă femeia cu tigaia în cap. Îți spune: „Nu ești sănătos. Dacă vrei să militezi pentru familie, du-mă, omule, la teatru, du-mă până la Poiana Brașov, (…) decât în stradă", a explicat Băsescu.

Reamintim că PSD va organiza luna viitoare un miting de amploare la București, prin care social democrații vor să își exprime susținerea față de familia tradițională.

Citește pe ro.sputnik.md