Candidații Ceban și Năstase o atacă în unison pe Silvia Radu. Radu: Așa sper că va fi și după alegeri: ei vor rămâne pe la televiziuni să facă show iar Primăria va deveni zonă liberă de politică!”

Cei care se așteptau ca dezbaterea de astăzi de la PRO TV Chisinau, între candidații PPDA și PSRM să fie una cu scântei au trăit o dezamăgire cruntă. Andrei Năstase și Ion Ceban s-au menajat reciproc și au produs senzația unui blat evident.

În schimb cei doi au atacat-o furibund și în unison pe Silvia Radu, candidat independent la funcția de primar. Astfel, s-a creat impresia unei acțiuni concertate, pregătită din timp.

La rândul său, Silvia Radu a preferat astăzi să continue dialogul direct cu cetățenii. Ea a discutat cu locatarii unei curți de pe strada Alba Iulia, acolo unde a fost amenajat un terenul de joacă, în cadrul campaniei pe care am lansat-o: “Fă ceva bun pentru Chișinău”.

“Așa sper că va fi și după alegeri: ei vor rămâne pe la televiziuni să facă show iar Primăria va deveni zonă liberă de politică!”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.

Citește pe 24h.md