Care este sănătatea președintelui SUA, Donald Trump. Anunțul medicului Casei Albe

Care este sănătatea președintelui SUA, Donald Trump. Anunțul medicului Casei Albe
Foto: independent.md

Medicul Casei Albe, Ronny Jackson, a anunțat, după ce Donald Trump a făcut prima vizită medicală la spitalul militar Walter Reed, că președintele american are o sănătate excelentă, relatează AP.

„Vizita medicală a decurs extraordinar de bine. Președintele are o sănătate excelentă și abia aștept să anunț unele detalii marți”, a precizat Jackson într-un comunicat.

Donald Trump (71 de ani) a petrecut aproximativ trei ore la spitalul din Bethesda, Maryland, pentru a i se face un checkup, primul în calitate de președinte.

În timpul vizitei medicale, lui Trump i s-au verificat, între altele, tensiunea, colesterolul, glucoza și greutatea. Președintelui i s-a făcut și un control la inimă.

Marți vor fi anunțate detalii cu privire la vizita medicală, care însă nu a inclus și un examen psihiatric, după cum a precizat Casa Albă în urmă cu câteva zile.

Vizibil deranjat de întrebări cu privire la capacitățile sale mentale ridicate într-o carte polemică despre președinție, Trump s-a lăudat săptămâna trecută, pe Twitter, cu facultățile sale mentale, catalogându-se un „geniu foarte stabil”.

Citește pe independent.md