Ce face Schumacher atunci când își aude familia

Michael Schumacher se află în continuare într-o stare critică, după accidentul suferit cu aproape cinci ani în urmă. Surse apropiate fostului mare campion au susținut că acesta are o reacție incredibilă, atunci când își aude familia.

Schumacher începe să plângă în momentul în care lângă el apar cei mai apropiați membri ai familiei, cel puțin așa anunță francezii de la Paris Match.

Victima unui grav traumatism cranian în decembrie 2013, în timp ce se afla la schi, în Alpii francezi, Michael Schumacher (49 ani) nu a mai reușit să revină la viața normală în ultimii cinci ani, aflându-se sub supraveghere permanentă a unor specialiști neurologi la domiciliul său din Elveția.

Pilotul german Sebastian Vettel (Ferrari) regretă că nu mai poate beneficia de sfaturile celebrului său compatriot Michael Schumacher, deținătorul recordului de titluri mondiale cucerite în Formula 1, a cărui viață a luat o turnură dramatică după accidentul de schi suferit în decembrie 2013.

„L-aș fi întrebat multe lucruri dacă ar fi fost sănătos”, a declarat Vettel într-un interviu apărut miercuri în ediția săptămânală a publicației Sport Bild. Sebastian Vettel a precizat că i-ar fi cerut opinia lui Schumacher nu atât în privința modului de a pilota cu succes, ci mai degrabă în chestiuni legate de „cooperarea cu echipa și politica Formulei 1”.

La începutul lunii august, jurnaliștii de la irishmirror.ie au pu...

Citește pe ziarulnational.md