Clarence Seedorf a fost prezentat în calitate de selecționer al echipei naționale de fotbal a Camerunului

Fostul internațional olandez Clarence Seedorf a fost prezentat în calitate de selecționer al echipei naționale de fotbal a Camerunului.

"Îmi doresc să mulțumesc Camerunului. Să fiți gata, vom începe a munci din greu de la bun început!", a declarat Clarence Seedorf, selecționer Camerun.

Secundul tehnicianului în vârstă de 42 de ani va fi fostul său coleg și atacant de la echipa națională a Olandei, ex-atacantul Patrick Kluivert.

"Ne dăm seamă că nu va fi ușor. Am făcut un pas important. Camerunul a câștigat ultima ediție a Cupei Africii pe Națiuni, în 2017. Ideea noastră este să obținem victorii și să progresăm cu echipa pe care o avem", a menționat Patrick Kluivert, antrenor secund naționala.

Seedorf a antrenat ultima dată pe Deportivo La Coruna, care a retrogradat în liga secundă din Spania la finalul ultimului sezon.

El este la a patra experiență ca antrenor, după cele de la AC Milan, Shenzhen FC și Deportivo La Coruna. În cariera sa de fotbalist, Seedorf a fost legitimat la cluburile Ajax Amsterdam, Sampdoria Genoa, Real Madrid, Inter Milano, AC Milan și Botafogo Rio de Janeiro.

Fostul mijlocaș a cucerit de patru ori Cupa Campionilor, câte o dată cu Ajax și Real Madrid și de două ori cu AC Milan.

Citește pe publika.md