Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanța-Chișinău-Constanța, care era programată de la 1 iulie 2018

Compania TAROM a decis să anuleze cursa Constanța-Chișinău-Constanța, care era programată să opereze de la 1 iulie 2018, informează Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța.

Tarom era singura alternativă a turiștilor moldoveni de a ajunge pe Litoral în condițiile în care compania moldovenească Air Moldova nu are zboruri directe între Chișinău și Constanța.

„Societatea Națională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța vă informează că ruta Constanța – Chișinău – Constanța, programată să înceapă la 1 iulie 2018, a fost anulată pentru moment de către operatorul aerian TAROM. Continuăm colaborarea cu reprezentanții TAROM pentru dezvoltarea rutei Satu Mare – Constanța – Satu Mare, cu începere din data de 3 iulie a.c. În același timp, avem încredere că, începând cu sezonul de vară 2019, operatorul național va dezvolta noi rute către litoralul românesc”, se arată în comunicat.

Operatorul aerian național anunțase pe 15 mai că își va dezvolta portofoliul de rute începând de la 1 iulie 2018 și va lansa o serie de noi curse: Timișoara – Paris, Timișoara – Stuttgart, Cluj – Paris, Sibiu – Stuttgart, Chișinău – Timișoara și Constanța – Chișinău.

„În același timp, reiterăm faptul că în Anul Centenarului României „TAROM unește” nu este numai un slogan, ci o strategie foarte clară de a aduce mai aproape românii de pretutindeni. Zborurile noi pe care le operăm di...

Citește pe moldova.org