Cu Messi în mare formă, Barcelona a făcut spectacol cu Celta în Cupa Spaniei

Starul argentinian Lionel Messi a reușit o “dublă” pentru FC Barcelona în partida câștigată pe teren propriu, cu 5-0, în fața formației Celta Vigo, joi seara, în manșa secundă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei la fotbal.

Messi a marcat primele două goluri ale întâlnirii de pe Camp Nou, într-un interval de doar două minute (13 și 15), în urma paselor primite de la Jordi Alba, căruia i-a întors favoarea în minutul 28, când internaționalul spaniol a înscris la rândul său pentru Barca. Uruguayanul Luis Suarez (min. 31) și croatul Ivan Rakitic (min. 87) și-au trecut la rândul lor numele pe tabela de marcaj.

FC Barcelona, deținătoarea trofeului, și-a asigurat calificarea în sferturile de finală cu scorul general de 6-1, după ce în prima manșă, disputată la Vigo, cele două formații au terminat nedecis, 1-1.

Concitadina Espanyol Barcelona a reușit, la rândul ei, să acceadă în faza următoare a competiției, grație victoriei cu 2-0 înregistrată în deplasare în fața formației Levante, după ce catalanii fuseseră învinși pe teren propriu în meciul tur (1-2).

Espanyol s-a impus pe arena “Ciutat de Valencia” prin golurile lui Leo Baptistao (min. 14) și Gerard Moreno (min. 34).

Rezultate înregistrate în manșa secundă a optimilor de finală din Copa del Rey:

(+) Atletico Madrid – Lleida (D3) 3-0 (în tur 4-0)

(+) Valencia – Las Palmas 4-0 (în tur 1-1)

Villarreal – Leganes (+) 2-1 (în tur ...

Citește pe independent.md