Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista face un lucru în fiecare zi!

Cum a reușit Anda Adam să slăbească după naștere. Artista a dezvăluit secretul ei, în cadrul emisiunii de la Antena Stars. Vedeta a venit însoțită de fetița ei.

“Am reînceput sala după operație, pot să lucrez la aparate. La 6 luni după naștere mi-am recăpătat silueta. Cardio fac chiar în fiecare zi, când vreau să mă definesc, am avut perioade când aveam și câte două antrenamente pe zi. Nu trebui să faci pauze mari între serii. Fac serii de 20 de exerciții de 4-5 ori. La două luni schimb tipul de antrenament fiindcă simt că nu mă mai definesc.” a declarat Anda Adam la Antena Stars.

Anda Adam a recunoscut că vrea să devină din nou mamă. “Nu sunt însărcinată, ne-am mai dorit un copil, ideal ar fi să avem doi copii, ideal ar fi fost să avem doi odată. Am spus de la început că ne mai dorim încă unul.” a mai spus Anda Adam.

Recent, Anda Adam a vorbit despre Exatlon. Artista a dezvăluit în cadrul emisiunii de la Kanal D, despre perioada dificilă și despre momentele emoționante petrecute în Republica Dominicană.

Citește pe shok.md