După „repararea” Președinției din contul turcilor, Dodon promite un „complex sportiv multifuncțional” construit de arabi în Moldova

După „repararea Președinției” din contul președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, lucrări care așa și nu au început, președintele Igor Dodon mai promite un „mega-proiect”. De această dată, șeful statului planifică „construcția unui complex sportiv multifuncțional în Republica Moldova” din contul celui mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai.

Despre acest lucru, Igor Dodon a anunțat în urma întrevederii cu Rashid S. Al-Rashid din Arabia Saudită, fondator și președinte al unui mare grup de companii din domeniul construcției, producerii energiei alternative, prestării serviciilor medicale, dezvoltării turismului, filantropiei, ș.a. „Rashid S. Al-Rashid este membru al Comitetului Institutului Urban, consilier în Comitetul Arabiei Saudite pentru dezvoltarea țării și cel mai mare investitor în domeniul construcției parcurilor și zonelor de agrement din Dubai.

Domnul Rashid a manifestat un interes major pentru Republica Moldova, în special, pentru edificarea unor spitale, blocuri locative, magazine, hoteluri, etc.”, a scris șeful statului după discuția cu acesta.

Citește pe independent.md