Eva Longoria a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame!FOTO//

Actrița Eva Longoria a primit, luni, o stea pe celebra Walk of Fame din Hollywood. Ea a fost însoțită la eveniment de soțul său, Jose Baston.

„Reprezentarea este importantă. Deci, de fiecare data când un artist latino sosește pe Walk of Fame este un nou câștig pentru comunitate”, a declarant acrița de 43 de ani care provine dintr-o familie mexicană.

Actrița, regizoarea, producătoarea și scenarista a primit distincția, în prezența soțului ei, milionarul mexican José Baston – fostul președinte al postului Televisa – și a altor celebrități, cum ar fi cântărețul portorican Ricky Martin, actrița Felicity Huffman, colega sa de platou din “Desperate Housewives” sau cea mai bună prietenă a ei, Victoria Beckham.

„Este foarte important pentru mine să fiu aici, ca oamenii să vină să vadă steaua și să își spună că poți ajunge aici dacă muncești din greu“, a adăugat Longoria, citată de Standard.

În discursul ținut în timpul ceremoniei de pe Hollywood Boulevard, Longoria, a cărei rochie mulată neagră lăsa să i se vadă formele de gravidă (actrița așteaptă primul ei copil), le-a povestit celor prezenți că se simte încă “fetița din Corpus Christi, Texas, cu vise mari și păr bogat”.

Well, it’s done! I’m officially available to be walked all over! What an honor! Thank you @hollywoodchamberofcommerce and everyone who helped make this happen! ⭐️❤️⭐️ (: Rex)

A post shared by Eva Longoria Baston (...

Citește pe shok.md