Filip, despre Air Moldova: Tranzacția a fost legală. Nu știu cum se face că cei cu „pufușor pe botișor” sar primii și se dau cu părerea

„Vă pot garanta, în calitate de prim-ministru, că tranzacția a fost una corectă și corespunde buchiei legii”, a declarat Pavel Filip cu referire la privatizarea companiei Air Moldova, în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul național de televiziuni N4.

Premierul a mai menționat despre managementul „destul de prost” al companiei aeriene, pe care l-a constatat de-a lungul activității sale.

„Nu știu cum se face la noi că cei care sunt cu „pufușor pe botișor” sar primii și se dau tari cu părerea. Eu am avut probleme cu această companie, am constatat un management destul de prost. Solicitam informații, chiar în calitate de prim-ministru, obțineam greu informațiile despre activitatea economică. Ministrul de pe atunci nu prea dorea să colaboreze și să-mi ofere informații. Era ministrul de la Partidul Liberal.

Nu știu de ce se ascundea activitatea acestei companii. Îm același timp colegii îmi spuneam că lucrurile nu merg bine în această companie. Am fost nevoit chiar să trimit inspecția financiară pentru a obține cifrele care nu m-au bucurat deloc”, a explicat Pavel Filip.

Citește pe realitatea.md