Gaburici le transmite subalternilor să uite de „corupție” și „scheme sure”, pentru că vrea o „viață mai bună” pentru cetățeni

Noul ministru al Economiei, Chiril Gaburici, vrea o viață mai bună pentru cetățeni, iată de ce, spune el, nu va tolera corupția și „schemele sure” în instituția la șefia căreia astăzi a fost învestiti.

În cadrul ședinței de astăzi de prezentare, noul șef de la Economie a ținut să le transmită subalternilor că nu va tolera corupția sau anumite „schemele sure”. Mai mult, acesta afirmă că vrea o „viață mai bună” pentru cetățeni și încredere mai mare în țară din partea partenerilor externi.

„Ministerul Economiei este unul dintre cele mai mari ministere. De Ministerul Economiei depinde dezvoltarea, infrastructura, volumul investițiilor și climatul de afaceri din Republica Moldova. Misiunea noastră este una simplă – trebuie să facem viața mai bună a cetățenilor noștri. Există toate premisele și ingrediente. Pe plan intern avem susținerea politică, pe plan extern avem implicarea partenerilor de dezvoltare și dorința lor de a ne susține.

Trebuie să facem, probabil, mai mult pentru a crește încrederea lor în Republica Moldova”, a declarat Gaburici.

Citește pe independent.md



Tendințe