Igor Dodon: Organizarea festivalurilor minorităților sexuale trebuie condamnate cu fermitate

Igor Dodon: Organizarea festivalurilor minorităților sexuale trebuie condamnate cu fermitate
Foto: www.moldova.org

Președintele Igor Dodon a ținut astăzi un discurs, în debutul Congresului Mondial al Familiei, în care a declarat că organizarea festivalurilor minorităților sexuale și a altor organizații, „care promovează principii anti-familiale și imorale” trebuie condamnate cu fermitate și poate chiar scoase în afara legii.

În acest context, șeful statului s-a arătat dispus să susțină toate organizațiile și asociațiile, care își propun să protejeze copiii de influențele negative.

„Sunt convins că o astfel de propagandă nu ar trebui să aibă loc în societatea noastră. Organizarea festivalurilor minorităților sexuale și al altor manifestări care contribuie la răspândirea principiilor imorale trebuie condamnate cu fermitate, poate chiar scoasă în afara legii. În acest context, țin să declar că sunt dispus să sprijin toate organizațiile și asociațiile părinților create pentru a proteja copiii contra influenței negative”.

Igor Dodon a declarat că motto-ul său este: „fiecare copil trebuie crescut într-o familie”, iar familia „este exclusiv o alianță dintre un bărbat și o femeie, tată și mamă”. „Cu toate acestea, actualmente există amenințări grave la adresa instituției familiei. Este vorba de folosofia sau chiar ideologia anti-familială. Aceasta se bazează pe lipsirea mamei și tatălui de rolurile lor firești în familie”, a spus Dodon.

De asemenea, președintele a anunțat că anul 2019 va fi dese...

Citește pe moldova.org