(INTERVIU) Valeriu Munteanu: Programul meu stă sub semnul a ceea ce am numit revoluția managementului european la Chișinău

În cadrul unui interviu acordat portalului TRIBUNA, vicepreședintele Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, candidat la funcția de Primar general al mun. Chișinău, a vorbit despre ce l-a determinat să se înscrie în această cursă, care vor fi punctele forte ale ofertei electorale, cum califică startul campaniei electorale, dar și cum crede că va continua aceasta, pe cine vede ca principal contracandidat, dar și despre alte aspecte importante.

T.: Dle. Munteanu, ce va determinat să vă înscrieți în cursa pentru Primăria capitalei?

V.M.: Aceste alegeri sunt prinosul lui Dorin Chirtoacă pentru fortificarea democrației din Republica Moldova. Acesta a înfruntat puternic și riscant binomul Plahotniuc-Dodon, prin demisia sa, dând posibilitate alegătorilor conștienți și activi din Chișinău să zdruncine din temelie binomul și să elibereze primăria, uzurpată de marionetele docile ale guvernanților.

Eu am fost parte, de fiecare dată, a acelui electorat din Chișinău care este profund – și nu circumstanțial! – pro-european, care este indiscutabil împotriva binomului Plahotniuc-Dodon, care este pro-român și anti-Putin, fără să facă compromisuri niciodată cu candidații Moscovei. Acel electorat care a apărat de trei ori cu succes reduta Chișinăului în fața asaltului forțelor anti-europene ale Estului.

Ei bine, acest electorat nu avea, până la intrarea mea în cursa pentru Primăria Chișinău...

Citește pe tribuna.md