JO de iarnă încep în mai puțin de o lună. Medaliați de la PyeongChang 2018 nu vor primi flori

Uniformele purtătorilor de medalii și escortelor sportivilor au fost concepute pentru a ține de cald și cuprind fuste pentru femei și pantaloni pentru bărbați, precum și o căciulă groasă cu design tradițional. Uniformele sunt de culoare roșie, albă și albastră, inspirate din steagul național al Republicii Coreea, și au un model de fulg de zăpadă și personaje din alfabetul coreean.

În loc de flori, medaliații PyeongChang 2018 vor primi o păpușă-mascotă Soohorang, care va purta o pălărie de aur, argint sau bronz, și o floare de hârtie cunoscută sub numele de uhsahwa. De asemenea, vor primi un obiect din lemn împodobit cu scene de pe muntele din PyeongChang, pe care scrie “PyeongChang 2018” în alfabetul coreean Hangul. Câștigătorii medaliilor paralimpice vor primi aceleași daruri, dar păpușa-mascotă va fi Bandabi.

Cadourile vor fi prezentate dintr-o tavă de ceremonie specială cu o suprafață antiderapantă. La fel ca podiumul, designul sau simplu are, de asemenea, motive tradiționale ale gazdelor.

Coloana sonora a ceremonilor de premiere a fost compusa de Cho Young-soo, cel care a scris melodii pentru grupuri pop extrem de populare în Coreea, precum SG Wannabe sau T-ara.

Ceremoniile de premiere vor fi organizate la Medal Plaza din cadrul Olympic Plaza din PyeongChang, între orele 19:00 și 21:00 (ora locală), prima ceremonie urmând a avea loc pe data de 10 februarie 2018.

La Jocur...

Citește pe tv8.md