Kliciko și Joshua așteaptă cu nerăbdare să se bată în ringul de pe stadionul Wembley din Londra

Kliciko și Joshua așteaptă cu nerăbdare să se bată în ringul de pe stadionul Wembley din Londra
Foto: www.publika.md

Spiritele se încing în ajunul celei mai așteptate lupte de box care este programată primăvara viitoare.

Vladimir Kliciko și Anthony Joshua așteaptă cu nerăbdare să urce în ringul de pe stadionul Wembley din Londra, acolo unde va avea loc lupta.

"Este un eveniment special. Voi avea un adversar la fel de special. S-au vândut toate cele 90 de mii de bilete un lucru abosolut deosebit. Este un eveniment de talie mondială, pentru că va fi difuzat în peste 150 de țări", a declarat boxerul Vladimir Kliciko.

Anthony Joshua are 27 de ani și va lupta pentru prima dată în fața a 90 mii de spectatori. Britanicul a afirmat că experiența adversarului său nu îl sperie. Joshua este decis să continuie seria meciurilor fără înfrângere în boxul profesionist.

"Are avantaj doar datorită experienței sale, iar eu sunt încă un sportiv foarte tânăr. În același timp, trebuie să muncesc pentru că am un obiectiv clar pe care trebuie să-l îndeplinesc. Trebuie să obțin victoria, altceva nu contează. Doar victoria!", a spus boxerul Anthony Joshua.

De pe urma evenimentului ce va avea loc pe 29 aprilie, organizatorii speră să obțină un venit de 37,7 milioane de dolari. Mult așteptata confruntare pentru titlul mondial al greilor va egala, astfel, recordul de audiență vechi de 80 de ani din boxul britanic.

Vladimir Kliciko, acum în vârstă de 40 de ani, a dominat categoria grea a boxului profesionist timp de ma...

Citește pe publika.md