Liberalii de la Iași sunt avertizați în legătură cu favoritul lor la funcția de primar general al municipiului Chișinău

Președintele filialei județene Iași a PNL, deputatul Costel Alexe, precum și disidentul liberal Dorin Dobrincu, sunt avertizați într-un editorial publicat de portalul 7est.ro în legătură că favoritul lor la funcția de primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase.

Potrivit sursei citate, cei doi liberali de la Iași ar fi certați, dar mizează pe același candidat.

„Da, stimați tovarăși liberali, favoritul vostru Andrei Năstase a fost aliat, nu demult, cu oamenii Moscovei: actualul președinte Igor Dodon, un vechi și primitiv anti-romîn, și Renato Usatîi, omul mafiei de la Moscova și al serviciilor secrete rusești. Sau n-ați aflat despre asta, stimabililor Alexe&Dobrincu ? N-ați aflat nici că partidul amicului vostru a fuzionat cu partidul condus de un fost ofițer KGB, Nicolae Chirtoacă, ajuns ambasador în SUA pe vremea regimului condus de generalul comunist Voronin, și el un anti-romîn de peșteră?

Nici că unul dintre, sponsorii,lui Năstase, Victor Țopa, a fost ministru în vremea lui Voronin? N-ați aflat nici că milionarii care stau în spatele omului vostru au fost asociați în afaceri cu actualul jupân al Basarabiei, oligarhul Plahotniuc, dar nu s-au înțeles cu el de la împărțirea „prăzii” și așa au ajuns în tabăra opusă?”, se arată în material.

Citește pe ziarulnational.md