Lionel Messi a interpretat la pian imnul Ligii Campionilor în ajunul meciului cu Juventus Torino

Superstarul Barcelonei Lionel Messi și-a demonstrat abilitățile muzicale în ajunul meciului cu Juventus Torino. Argentinianul a cântat la pian imnul Ligii Campionilor.

Lionel Messi a prefațat astfel startul grupelor Ligii Campionilor cu un spot publicitar. Barcelona și Juventus se vor confrunta în această seară în cadrul grupei D. Partida este o reeditare a finalei Ligii Campionilor din 2015.

"Dacă vorbim despre Messi, pot să spun că este a 12-a oară când îl voi confrunta ca antrenor. Este un jucător extraordinar, care poate schimba de unul singur soarta unui meci. Pentru Barcelona este un mare plus, iar pentru noi este o mare provocare să încercăm să-i limităm posibilitățile în teren." spune antrenorul Juventus Torino, Massimiliano Allegri.

"Fără îndoială, Juventus este o echipă puternică. Barcelona a pierdut în sezonul trecut dubla manșă cu Juventus. Știm că este bună când are posesie și încearcă să facă pressing foarte sus. Trebuie să luăm în calcul acest lucru și să încercăm să nu le permitem să facă asta." a spus antrenorul Juventus Torino.

Meciul serii, Barcelona-Juventus, va începe la ora 21:45 și va fi transmis în direct de Canal 3.

Citește pe publika.md