Moțiunea "România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor" va fi votată miercuri. Moțiunea, semnată de 222 de parlamentari. Ce conține documentul

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Grindeanu, "România nu poate fi confiscată! Apărăm democrația și votul românilor", a fost citită duminică în plenul Parlamentului, fiind semnată de 222 de parlamentari.

Președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, a declarat, duminică, în plen, că moțiunea de cenzură va fi dezbătută și votată în ședința comună de miercuri a Parlamentului, la ora 11:00, potrivit deciziei Birourilor Permanente Reunite.

"Birourile Permanente ale celor două camere, în ședința comună (...) au stabilit ca dezbaterea și votul moțiunii de cenzură să aibă loc în ziua de miercuri 21 iunie 2017, la ora 11:00, în ședința comună (a Parlamentului-n.r.)", a declarat președintele Camerei Deputaților, liderul PSD Liviu Dragnea, declarând închisă ședința de plen în care s-a citit textul moțiunii de cenzură.

Citește pe timpul.md