Nae-Simion Pleșca a dat-o iar în bară: Deputatul PD a postat o fotografie în care este așezat la o masă cu bucate și ridică un pahar de vin alături de scriitorul Petru Cărare țintuit la pat

Deputatul PD Nae-Simion Pleșca a dat-o iar în bară. Parlamentarul a postat pe Facebook o fotografie în care apare alături de scriitorul Petru Cărare, care este țintuit la pat. Internauții au reacționat prompt. ”Starea critică a poetului nu l-a împiedicat pe deputatul PD să-și lustruiască imaginea”, au comentat aceștia sarcastic. În replică, Nae-Simion Pleșca și-a explicat gestul printr-o... tradiție și a șters mai târziu postarea cu pricina.

Deputatul PD a pozat alături de Petru Cărare, care a împlinit 83 de ani. Nae-Simion Pleșca e așezat la o masă cu bucate și ridică un pahar de vin, în timp ce poetul e culcat pe o canapea, fiind bolnav. Comentariile acide au apărut imediat.

Nae-Simion Pleșca și-a explicat gestul printr-o veche relație de prietenie cu Petru Cărare.

Ulterior el a șters postarea de pe Facebook. Nu este pentru prima oară, când Nae-Simion-Pleșca stârnește reacții scandaloase. Întrebat odată de către reporterul postului nostru de televiziune despre averea fabuloasă a șefului său, oligarhul Vladimir Plahotniuc, răspunsul a fost unul pe măsură.

Încă o declarație sfidătoare din arhiva lui Nae-Simion Pleșca a fost atunci când a luat în derâdere că pământul nu este de vânzare pentru săraci, făcând luzii la contrastul izbitor dintre luxul în care trăiesc exponenții puterii și sărăcia, la care sunt condamnați oamenii de rând.

Nae-Simion Pleșca a devenit deputat pe lis...

Citește pe jurnal.md