O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă

O bătrână a plătit 3.500 de lei pentru o coafură nouă. Nu a fost un moft al femeii în vârstă de 82 de ani, din București, ci de un jaf în toată regula. În loc să se aleagă cu o coafură pe gustul ei, octogenara a căzut victima unei așa-zise frizerițe pe care abia o cunoscuse la o șuetă, pe stradă. Aceasta a „taxat-o” scump pe femeie pentru serviciul la domiciliu: i-a furat din casă 3.500 de lei.

Unei tinere în vârstă de 33 de ani i-a venit ideea să scoată un ban pozând în frizer priceput. A ieșit pe stradă unde a „agățat” o bătrână în vârstă de 82 de ani dornică să-și schimbe look-ul. După o conversație banală în care frizerița a convins-o pe viitoarea victimă că cel mai bine ar fi dacă i-ar aranja părul acasă, amândouă au urcat în apartamentul bătrânei unde avea să se consume jaful.

Sub pretextul unui drum urgent până la baie, coafeza s-a dus în altă cameră unde a cotrobăit după orice obiect de valoare care i-ar putea aduce niște bani. Până la urmă, cu ajutorul informațiilor obținute chiar de la octogenara care stătea cuminte pe scaun în așteptarea „hayr-stilistului” personal care avusese „amabilitatea” să o aranjeze la domiciliu, hoața a lăsat-o fără 3.500 de lei. Apoi, fără ca măcar să-i mai pese de stadiul frezei bietei femei jefuite, în părul căreia își băgase deja foarfeca, frizerița a plecat rapid din locuință.

Polițiștii bucureșteni au reușit să o găsească pe falsa co...

Citește pe ziarulnational.md