Pavel Filip consideră că este corect ca deciziile Guvernului și Parlamenrtului să fie discutate în cadrul PD

Potrivit agenției INFOTAG, despre aceasta Pavel Filip a declarat joi seara în cadrul emisiunii „Puterea a patra” de la postul de televiziune N4.

„Nu văd nicio problemă în acest sens, este o practică obișnuită. Partidul Democrat deține majoritatea parlamentară. În cadrul campaniei electorale, partidul și-a asumat anumite angajamente, a făcut promisiuni alegătorilor. Partidul Democrat a format Guvernul și este responsabil de guvernarea țării. Prin urmare, cred că este corect ca deciziile Guvernului și Parlamentului să fie discutate preliminar în partid, nu este nimic în neregulă aici", a spus premierul care este și prim-vicepreședinte al PDM.

Premierul a mai spus că așa a fost și mai înainte, când miniștrii din Partidul Liberal Democrat sau Partidul Liberal făceau parte din coaliție, însă deciziile privind anumite domenii erau discutat cu liderii partidelor lor.

Întrebat de jurnalist despre cele patru vile ale lui Vlad Plahotniuc din străinătate, despre care a scris presa, Filip a spus că "multe declarații actuale ale politicienilor și informații din presă trebuie privite prin prisma campaniei electorale".

"Vlad Plahotniuc este o persoană responsabilă, eu cred în declarația de avere pe care a depus-o. Nu știu câte case are. Cred că declarațiile pe venit reflectă situația reală. Domnul Plahotniuc este mult mai deștept decât pare la prima vedere. Și el nu va ascunde, el este un ...

Citește pe radiochisinau.md