Pavel Verejan este candidatul Partidului „ȘOR” pentru funcția de primar al mun. Bălți

Prezentându-și candidatul la funcția de primar al municipiului Bălți, Ilan Șor a declarat că, pe lângă implementarea tuturor punctelor din programul electoral, candidatul din partea Partidului „ȘOR” va realiza la Bălți, în decurs de un an, construcția și lansarea unei rafinării de petrol moderne, care va permite atingerea mai multe scopuri în același timp, transmite CURENTUL.

În special, primarul de Orhei, Ilan Șor, a declarat cu acest prilej la finalul briefingului de prezentare a candidatului următoarele:

„Pe lângă implementarea programului electoral al candidatului nostru, vom oferi Bălțiului un bonus suplimentar. Anume aici, în Capitala de nord a Moldovei, dacă Pavel Verejan va deveni primar, vom construi în decurs de un an o rafinărie de petrol modernă, care va întruni toate cerințele standardelor de mediu. Această rafinărie va produce combustibil din materii prime importate, pe care îl vom comercializa prin intermediul rețelei municipale de stații de alimentare.

Pentru locuitorii orașului, combustibilul va fi vândut mai ieften, la un tarif preferențial. Totodată, profitul din procesarea și vânzarea combustibilului prin rețeaua proprie va fi direcționat în bugetul orașului. Vom rezolva simultan mai multe sarcini: vom atrage investiții mari, vom crea noi locuri de muncă, vom oferi locuitorilor orașului un preț preferențial pentru combustibil, vom obține venituri suplimen...

Citește pe curentul.md