Petrocub-Hâncești nu are frică de adversarul din primul tur preliminar al Ligii Europei, NK Osijek

Fotbaliștii clubului Petrocub-Hâncești nu au frică de adversarul lor din primul tur preliminar al Ligii Europei, NK Osijek.

Antrenorul Lilian Popescu și căpitanul Vladimir Ambros susțin că echipa lor este capabilă să obțină victoria în prima manșă, ce se va disputa joi, 12 iulie, pe stadionul "Zimbru" din Chișinău

"Anul trecut Osijek a furnizat câteva surprize, reușind să învingă PSV Eindhoven. Nu cred că ei sunt cu patru capete mai sus ca noi. Nu jucăm cu Barcelona sau Real. Totul depinde de noi, cât de pregătiți vom fi din punct de vedere psihologic", a spus antrenorul Petrocub-HânceștI, Lilian Popescu.

"Suntem pregătiți și sper la un rezultat pozitiv. Ne bucură că este un oponent foarte puternic, pentru că este mult mai plăcut să joci cu o echipă puternică, decât cu una mai slabă", a spus atacantul Petrocub-Hâncești, Vladimir Ambros.

Totodată, cei de la Petrocub-Hâncești recunosc că anume croații sunt favoriți la calificare în runda următoare a competiției. Gruparea din Hâncești s-a clasat pe locul 3 în ultima ediție a Diviziei Naționale și astfel a obținut dreptul să evolueze în cupele europene.

"Dacă să luăm bugetul, jucătorii, este normal că ei sunt favoriți, dar în fotbal se mai întâmplă și surprize. Ați văzut meciurile la Campionatul Mondial. Totul depinde de ziua, ora și ce fac fotbaliștii în teren", a spus antrenorul Petrocub-Hâncești, Lilian Popescu.

Citește pe publika.md