Premierul Pavel Filip a prezentat noii membri ai Cabinetului de miniștri colectivelor de muncă

Prim-ministrul Pavel Filip i-a prezentat astăzi pe noii membri ai Cabinetului de miniștri colectivelor de muncă pe care le vor conduce. Premierul a mulțumit fiecărei echipe în parte pentru munca depusă, menționând că de politicile realizate de ministere depinde viitorul țării. „Un nou an începe și cu o nouă formulă guvernamentală. Anul acesta ne dorim să facem mult mai mult decât am realizat în cei doi ani precedenți de activitate”, a spus Pavel Filip.

Seria prezentărilor a început la Ministerul Justiției, care va fi condus de Alexandru Tănase. Premierul a menționat că noul ministru al Justiției are o experiență bogată, știe care sunt mizele momentului pentru Republica Moldova în zona Justiției și va face tot posibilul pentru a îmbunătăți lucrurile în acest domeniu, astfel încât încrederea în justiție să crească. Următoarea prezentare a avut loc la Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene.

Potrivit Premierului, Tudor Ulianovschi este un profesionist în domeniu și are o experiență însemnată în afacerile externe. „Urmează să aveți o muncă intensivă, dar, în același timp, și eficientă, astfel încât la sfârșitul mandatului acestui Guvern să ne putem mândri că am făcut tot ce este posibil, tot ce ținea de noi pe dimensiunea politicii externe în Republica Moldova”, a spus Pavel Filip. Prezentându-l colectivului de muncă pe Ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale ...

Citește pe gov.md