Putin și Trump s-ar putea întâlni în lunile următoare cu ocazia mai multor evenimente internaționale

„În următoarele câteva luni, așa cum știm, vor avea loc mai multe evenimente internaționale majore, la care, teoretic, vor lua parte atât Trump, cât și Putin”, a declarat Dmitri Peskov.

Acesta a spus că momentan nu au fost făcute pregătiri privind o eventuală întrevedere între cei doi lideri în marja summiturilor internaționale din perioada următoare.

În noiembrie, președintele SUA Donald Trump va efectua vizite în Franța și Irlanda, urmând că apoi participe la summitul G20 de la Buenos Aires din 30 noiembrie-1 decembrie.

În urma summitului cu liderul de la Kremlin, desfășurat la Helsinki, în luna iulie, Donald Trump și-a atras critici dure pentru că a sugerat că are mai mare încredere în Vladimir Putin decât în evaluările serviciilor secrete americane privind ingerințele electorale ruse.

„Eu am încredere în oamenii mei din serviciile de informații, dar vă pot spune că președintele Putin a fost extrem de puternic în negarea acuzațiilor”, a spus Donald Trump după întâlnirea cu liderul de la Kremlin.

Citește pe tv8.md