Rectorul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza din București și-a dat DEMISIA. Este acuzat de hărțuire sexuală

Rectorul Academiei de Poliție Al. I Cuza, Daniel Torje, a anunțat că renunță la funcție și se pune la dispoziția organelor abilitate, precizând că acuzațiile de hărțuire sexuală nu sunt adevărate. Corpul de Control al Ministerului Afacerilor Interne face verificări la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", privind suspiciuni de hărțuire sexuală. Rectorul Academiei, Daniel Costel Torje, este vizat de anchetă.

"Iubesc uniforma și îmi respect colegii care, cu devotament și profesionalism, slujesc această țară. Din respect pentru ei și pentru ceea ce trebuie să însemne, într-o societate civilizată, cuvintele "onoare" și "demnitate" voi renunța la funcția de rector al Academiei de Poliție. În același timp, mă pun la dispoziția organelor abilitate pentru a se stabili dacă afirmațiile mele sunt adevărate.

În prima ședință a Senatului universitar am să-mi prezint demisia. Le mulțumesc public tuturor celor care au avut încredere în mine, în profesionalismul și caracterul meu", a precizat, Daniel Torje, rectorul Academiei de Poliție Alexandru Ioan Cuza, scrie Mediafax.ro.

Citește pe publika.md