Ricky Martin s-a căsătorit în secret cu partenerul său de viață. Cine este acesta?

„Sunt căsătorit”, a declarat cântărețul originar din Puerto Rico pentru televiziunea de divertisment E!, fără a specifica o dată exactă a nunții. „Vom face o mare petrecere în câteva luni”, a mai spus acesta.

Cântărețul în vârstă de 46 de ani are o relație cu Yosef, un artist suedez de origine siriană în vârstă de 33 de ani, din 2016. Cei doi au anunțat că s-au logodit în noiembrie 2017 și locuiesc în Los Angeles de câteva luni.

Not your average door, not your average family @archdigest #architecturaldigest

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on Jan 10, 2018 at 2:36pm PST

„Am schimbat jurăminte, am jurat de toate și am semnat toate actele pe care trebuie să le semnăm, certificat prenupțial și toate celelalte”, a mai declarat Martin pentru televiziunea E!.

Ricky Martin este tată de gemeni în vârstă de 10 ani, pe care i-a crescut singur. Însă, în urmă cu un an, cântărețul mărturisea că logodnicul său se înțelege de minune cu copiii lui.

This is us in our home @archdigest had a look inside our most personal abode. Woop woop #architecturaldigest #covergirl

A post shared by Jwan Yosef (@jwanyosef) on Jan 9, 2018 at 7:24pm PST

Ricky Martin, recompensat cu două premii Grammy, este cunoscut pentru hituri precum „Livin’ la Vida Loca”, „She Bangs” și „Nobody Wants to Be Lonely” și a vândut peste 60 de milioane de albume pe plan internațional.

El a anunțat că este homosexual în 20...

Citește pe tv8.md