Robert de Niro l-a numit pe președintele american „prost”, „idiot” și „bebelușul-șef”

Actorul Robert de Niro în vârstă de 74 de ani a folosit o serie de cuvinte jignitoare la adresa președintelui american Donald Trump în timpul unui discurs ținut de actor la o gală de premiere din New York.

În discursul său de anunțare a actriței Meryl Streep (68 de ani) ca fiind câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță, în cadrul galei „National Board of Review Annual Awards” din New York, De Niro l-a numit pe actualul președinte al Statelor Unite „un prost” și „un idiot”, scrie Daily Mail.

Dublu câștigător al unui premiu Oscar, actorul l-a numit, de asemenea, pe Trump, „bebelușul-șef” și „ticălosul-șef” în timp ce discuta despre noul film în care Meryl Streep joacă rolul principal, alături Tom Hanks, „The Post”.

Filmul este centrat pe decizia luată de cotidianul The Washington Post de a publica în 1971 celebrul dosar clasificat Pentagon Papers, un document care descrie implicarea politică și militară a Statelor Unite în Războiul din Vietnam.

Tom Hanks îl întruchipează pe editorul Washington Post Ben Bradlee, iar Streep joacă rolul publicistului Katherine Graham. În 1971, ziarul a decis să publice dezvăluiri din cele 47 de volume ale dosarului Pentagon Papers. Inițial, The New York Times trebuia să publice informațiile. Președintele Nixon și procurorul general John Mitchell au obținut un ordin prin care au interzis acest lucru. Împreună, The New York Times și Wash...

Citește pe independent.md