Șalaru comentează fiecare candidat posibil la funcția de primar al Capitalei: „Sandu ar avea mai multe șanse decât Năstase. Radu nu va fi candidat independent”

Președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, a comentat fiecare candidat posibil la alegerile municipale. Acesta susține că Maia Sandu ar putea avea mai multe șanse de a câștiga alegerile, decât Andrei Năstase. Totodată, acesta a menționat că pentru Silvia Radu ar putea vota mai mulți locuitori din motiv că aceasta se prezintă drept candidat unic. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Important” de la TVC21.

„Poziția PUN este una foarte clară. E nevoie de un candidat unic de dreapta pentru a contracara acțiunile socialiștilor susținuți de Rusia. Dacă cei de dreapta vor veni fiecare cu câte un candidat, din start îi vom da un mare atu în mâinile lui Dodon și Silviei Radu. Fiindcă se vor bate cei de dreapta și în turul doi vor intra Silvia Radu și candidatul socialiștilor”, a declarat președintele PUN.

Acesta a menționat că Silvia Radu este candidatul PD-ului, ci nu candidat independent cum pretinde a fi: „PD-ul nu va avea candidat la alegeri, dar desigur că toți știu că Silvia Radu este candidatul democraților, nu este candidat independent. Atunci când lumea este dezamăgită și urăște partidele politice, desigur că există șanse ca în campania electorală să câștige un candidat independent. Acum toți cei de dreapta spun că nu au nevoie de sprijinul Partidului Democrat la aceste alegeri.

Apelul meu este să se mai gândească”.

Citește pe realitatea.md