Șalaru răspunde la acuzațiile aduse de Munteanu către candidatul PUN la șefia Chișinăului. „Hoțul strigă prindeți hoțul”

Președintele executiv al Partidului Unității Naționale (PUN), Anatol Șalaru, a venit cu un mesaj și cu unele precizări privind atacurile din ultima perioadă asupra candidatului la funcția de primar al municipiului Chișinău, deputatul din Parlamentul României, Constantin Codreanu, învinuiri aduse de către contracandidatul Valeriu Munteanu, desemnat de către Partidul Liberal.

Potrivit lui Șalaru, acuzațiile aduse în ultima perioadă de către candidatul PL la șefia Primăriei municipiului Chișinău, Valeriu Munteanu, precum că PUN și Constantin Codreanu ar fi „proiectul lui Plahotniuc” sunt niște aberații, iar pentru aceste acuzații aduse se poate de folosit zicala „hoțul strigă prindeți hoțul”.

„Alături de Igor Dodon care a făcut obsesie din PUN și Traian Băsescu, în corul denigratorilor a intrat, plin de elan, și Valeriu Munteanu. Acest personaj acuză PUN că este creația lui Plahotniuc uitând că fratele lui, Ruslan Munteanu, este director la SIS. Dacă Plahotniuc controlează totul cum de l-a lăsat pe Ruslan Munteanu director la SIS, o instituție extrem de sensibilă și cu multe posibilități?

Cum se face că dosarele penale deschise lui Ruslan Munteanu zac pline de praf în sertarele procuraturii? La fel de ciudat este și linistea de care se bucură celălalt frate al lui Valeriu Munteanu, Igor Munteanu, auto-demisionat după apariția în presă a unor șmecherii cu licitații la primăria C...

Citește pe realitatea.md