Salma Hayek a dezvăluit cu ce produse naturale își îngrijește pielea și părul la 51 de ani. ”Bunica mea m-a învățat”

Salma Hayek a dezvăluit ce ritualuri de frumusețe o ajută să se mențină tânără și frumoasă la 51 de ani, pentru New York Times.

Regula numărul unu pentru Hayek este să își curețe fața seara. „Nu îmi curăț pielea dimineața!”, a declarat aceasta pentru New York Times. „Bunica mea m-a învățat că noaptea pielea își înlocuiește toate substanțele pe care le-a pierdut în timpul zilei.”

Potrivit actriței, în ritualul zilnic de înfrumusețare, cu cât folosești mai puține produse, cu atât rezultatul va fi mai benefic. Pentru Hayek, „less is more” este o filozofie de viață când vine vorba de frumusețe.

Atunci când folosește produse de înfrumusețare, actrița încearcă să le aleagă pe cele naturale. „Dimineața folosesc apa de trandafiri, înainte de a aplica crema hidratantă. Seara apelez la un ulei de cocos pe post de demachiant și la apa de trandafiri pentru a curăța în profunzime.” a povestit pentru NYT.

Un lucru pe care Salma Hayek nu îl face niciodată? Nu exfoliază mai mult decât este cazul! „Exfolierea pielii vă face să arătați bine pe termen scurt, dar nu cred că este de durată” – a spus actrița pentru New York Times.

Diva preferă să exfolieze mai rar și niciodată nu folosește un produs fără ulei sau seruri: „Voi folosi o combinație de seruri și uleiuri, de care pielea mea va avea nevoie în acea zi.”

Într-o zi obișnuită, ea aplica un strat subțire de fond de ten și folosește rujul ei...

Citește pe gandul.md