SĂRBĂTOARE MARE în timpul vacanței în Turcia! Igor Cuciuc: „Andreuța ești pentru noi cea mai mare bogăție” FOTO//

Interpretul Igor Cuciuc, împreună cu soția și fiica, săptămâna trecută s-au bucurat de o vacanță pe plajele din Belek, Turcia. Vacanța a coincis și cu o sărbătoare importantă în familie – Andreea a împlinit 11 ani, informează SHOK.md.

Pe Facebook, Cuciuc a publicat mai multe imagini din vacanță și de la ziua fiicei sale, care a fost sărbătorită la restaurant alături de familie și prieteni:

„Astăzi Andreea Cuciuc împlinește 11 Ani !!!

Îți spunem la mulți ani frumoasa noastră fată . Andreuța ești pentru noi cea mai mare bogăție dăruită de Dumnezeu. Îmi aduc aminte când te-am ținut pentru prima data în brațe pe 03.07.2007 de când te-am văzut am ințeles ca ești o minune și ai o misiune măreață pe lume sa cânți ca Tata, și să alini sufletele oamenilor.Esti totul pentru noi ce avem mai scump.Tu ne bucuri în fiecare zi,ceas,minut cu rezultatele bune la liceu si la școala de muzica de care ne mândrim, și ne faci viata mai senină .

Te iubim enorm de mult „Floarea Noastră” Andreea si îl rugam pe DUMNEZEU sa iti dea sănătate si multa fericire alaturi de noi Igor Cuciuc Diana Cuciuc#LAMULTIANINDREEACUCIUC ”.

Citește pe shok.md