Starea proastă a unui drum din Anenii Noi, în atenția premierului

Prim-ministrul Pavel Filip a atras astăzi atenția asupra stării proaste a unui drum care leagă câteva sate din raionul Anenii Noi, fapt ce provoacă dificultăți locuitorilor. „Și eu am vizitat aceste localități și am văzut că această porțiune de drum, pe care trec aproximativ o mie de camioane pe zi de la o carieră de nisip care este situată în preajmă, este distrusă. Trei localități au de suferit din cauza acestei porțiuni de drum”, a spus premierul.

Pavel Filip a cerut explicații Ministerului Economiei și Infrastructurii în legătură cu tergiversarea reabilitării acestui drum, solicitare făcută anterior de către prim-ministru după ce a întreprins o vizită în raion. „Vreau să vă documentați și să avem un răspuns concret când și din ce resurse va fi reparată această porțiune de drum și să luăm toate măsurile, astfel încât să se respecte încărcătura camioanelor care trec pe acolo.

Trebuie de făcut acest lucru în câteva zile și să anunțăm oamenii în ce termene vor începe lucrările de reparație”, a accentuat Pavel Filip.

Citește pe gov.md