Valeriu Munteanu: „Ne apropiem de finalul unei campanii pentru primăria Chișinăului, care din păcate, nu a reușit să vă mobilizeze”

Candidatul Partidului Liberal (PL), Valeriu Munteanu, s-a adresat locuitorilor din municipiul Chișinău, informează CURENTUL.

Valeriu Munteanu susține că „se adresează cu încrederea și speranța că poate insufla măcar o parte mică din furia care îi încearcă când vede cine și cum conduce”.

„Sper că vă pot transmite și o parte din energia mea dornică să construiască, să facă lucruri bune pentru Chișinău, pentru dumneavoastră, pentru familiile, copii și nepoții care vă înconjoară. Ne apropiem de finalul unei campanii pentru primăria Chișinăului, care din păcate, nu a reușit să vă mobilizeze așa cum am fi sperat cu toții. Știu asta chiar din miile de discuții pe care le-am avut cu dumneavoastră.

Iar unul dintre motive sunt chiar candidații înșiși. Adică acei candidați care s-au ascuns de ochii lumii, nu au venit la dezbateri publice, la lupte de idei, la confruntare de proiecte. Nu au avut curajul să lupte. S-au ascuns sub poala purtătorilor de cuvânt sau a partenerilor politici de la care cerșeau credibilitate și voturi. S-au ascuns de dumneavoastră. Și acum vă cer, laș și incorect, votul.

Eu am luptat singur. Eu lupt, nu mă ascund. Eu lupt și voi lupta până la ultima picătură de energie, pentru că eu știu bine că în spatele meu sunteți dumneavoastră! Sunteți mulți, generoși, furioși, dezamăgiți, dar dornici de victorie. Sunteți cei care vor să stea demn în picioare, care vreți s...

Citește pe curentul.md