Vicepreședinte al PAS: Vlad Plahotniuc a încercat în repetate rânduri să organizeze o întâlnire cu Maia Sandu

Afirmațiile lui Mihai Popșoi au fost făcute în contextul informațiilor lansate de către liderul PN, Renato Usatîi, precum că Maia Sandu ar fi avut recent o întâlnire cu Vlad Plahotniuc în SUA.

„Asemenea întâlniri nu au avut loc, dar trebuie să recunosc că Plahotniuc a încercat în repetate rânduri să organizeze o asemenea întâlnire prin intermediul socialiștilor europeni, care ne-au solicitat deschis când am fost la Bruxelles, în noiembrie, să se organizeze o asemenea întâlnire. Doamna Maia Sandu a refuzat”, a precizat vicepreședintele PAS în cadrul emisiunii „Politica” de la TV8.

Potrivit lui, „ideea asta a lui Plahotniuc nu este nouă. Am văzut aceste încercări ale holdingului (media) PD de a ne îmbrățișa, de a ne oferi acel măr cu vitamine”.

„Noi am scris negru pe alb (în acordul de colaborare cu PPDA) că nu vom face nici coaliții preelectorale, nici postelectorale cu partide antieuropene și partide oligarhice. Acolo sunt enumerate PD, PSRM și Partidul Nostru”, a explciat Popșoi.

În acest sens, el a adăugat că „nu poate fi nicio discuție cu domnul Plahotniuc”.

Amintim că Renato Usatîi a declarat luni, 12 februarie, la emisiunea „Politica” de la TV8 că Maia Sandu ar fi avut o întrevedere în SUA cu Vlad Plahotniuc. Întâlnirea ar fi fost intermediată de către o persoană a cărei identitate Usatîi a refuzat să o divulge.

Totodată, Usatîi a subliniat că scopul acelei întrevederi ...

Citește pe adevarul.roTendințe