VIDEO. Și-a stropit fosta concubină cu o substanță pe față și a amenințat-o cu moartea

Un individ în vârstă de 47 ani, domiciliat în Capitală, a fost încătușat de către oamenii legii după ce și-ar fi amenințat fosta concubină cu moartea.

Forțele de ordine au fost alertate de către fosta concubină. Acesta a fost reținut pe o stradă din Capitală și escortat la Inspectorat pentru audieri. Potrivit poliției, individul ar fi mers la domiciliu și ar fi amenințat cu un cuțit pe fosta concubină și fiul ei minor. Potrivit victimei, anterior bănuitul ar fi stropit-o cu o soluție necunoscută peste față și ar fi amenințat-o să nu se adreseze după ajutor polițiștilor, întrucât riscă să fie omorâtă.

Bănuitul anterior a fost condamnat pentru atac tâlhăresc, iar în prezent este cercetat penal pentru amenințarea cu omor ori cu vătămarea gravă a integrității corporale sau a sănătății. Dacă instanța de judecată îl va recunoaște vinovat de cele întâmplate, atunci el riscă o pedeapsă cu amendă în mărime de la 11 000 lei la 15 000 lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 la 240 de ore sau închisoare de la 1 la 3 ani.

Citește pe stirilocale.md