Vlad Plahotniuc anunță remanieri în cadrul Guvernului

Vlad Plahotniuc anunță remanieri în cadrul Guvernului
Foto: www.moldova.org

Liderul Partidului Democrat Vlad Plahotniuc a anunțat astăzi că în cadrul Guvernului condus de Pavel Filip vor avea loc remanieri. Acestea se vor produce la propunerea premierului, pentru a spori performanța echipei, pe care o conduce.

Anunțul a fost făcut astăzi de liderul partidului de guvernare, după ședința Consiliului Politic Național al PDM.

Astfel, Vlad Plahotniuc a menționat că Guvernul actual a făcut multe lucruri bune pentru perioada, în care activează. În majoritatea domeniilor Executivul a mișcat lucrurile puternic din loc, dar mai sunt domenii, în care, deși s-au produs reforme bune, așteptările oamenilor sunt mai mari.

„Și dacă ne-am angajat să dezvoltam aceste domenii mai departe, atunci trebuie să aducem oameni, care pot să facă acest lucru. Am discutat în acest context cu premierul, și dumnealui, pentru a spori performanța echipei, pe care o conduce, propune să opereze schimbări în componența Guvernului”, a declarat președintele PDM.

Vlad Plahotniuc a menționat că în următoarele zile, va fi efectuată o analiză mai detaliată, iar marți, în ședința săptămânală a formațiunii, vor fi discutate remanierile necesare din cadrul Guvernului.

„Astfel, încât tot ceea ce ne propunem să facem pentru oameni si pentru Moldova să poată fi îndeplinit în mod real”, a adăugat Plahotniuc.The post Vlad Plahotniuc anunță remanieri în cadrul Guvernului appeared first on Moldova.org.

Citește pe moldova.org