Vlad Plahotniuc: De azi PDM se definește drept un partid pro Moldova

Vlad Plahotniuc: De azi PDM se definește drept un partid pro Moldova
Foto: tribuna.md

Consiliul Politic Național al Partidului Democrat din Moldova (PDM) s-a întrunit, astăzi, în ședință, în cadrul căreia au fost discutate mai multe aspecte ce țin de activitatea ulterioară a partidului.

În cadrul unui briefing de presă, liderul PDM, Vlad Plahotniuc, a punctat că s-a discutat despre activitatea partidului în această toamnă, pregătirea viitorului program politic, cu care partidul se va prezenta la alegeri, precum și strategia partidului în perioada următoare.

„PDM va trece prin mai multe schimbări privind modul în care activează, precum și poziționarea pe scena politică. Până acum cetățenilor li s-a creat falsa impresie că trebuie să fie pro-european, pro-rus etc. și să se miște într-o direcție. Nici un partid nu a acționat pentru Moldova, s-a creat falsa impresie că cineva din exterior are grijă de noi. Toate acestea arată că politicienii sunt departe de a ști problemele oamenilor.

Am discutat cu colegii un plan de acțiuni prin care PDM începe de azi să se definească un partid pro Moldova, care acționează pentru cetățeni și problemele cu care aceștia se confruntă. Reprezentanții PDM vor fi printre oameni, vor lucra cu APL, vor veni cu proiecte și soluții concrete”, a spus Vlad Plahotniuc.

Citește pe tribuna.md