Vlad Plahotniuc: PDM se declară un partid Pentru Moldova, care are ca puncte principale problemele oamenilor

Vlad Plahotniuc: PDM se declară un partid Pentru Moldova, care are ca puncte principale problemele oamenilor
Foto: www.publika.md

Partidul Democrat din Moldova va avea o poziționare mult mai clară pe scena politică. Oamenii au obosit de lupta geopolitică și vor acțiuni concrete, astfel PDM se declară un partid Pentru Moldova, un partid care are ca puncte principale problemele oamenilor. Declarațiile au fost făcută de președintele PDM, Vlad Plahotniuc, după ședința Consiliului Politic Național.

În acest context, PDM lansează o campanie de colectare a problemelor societății, prin discuții directe cu cetățenii, iar soluțiile la aceste probleme vor fi în programul de guvernare Pentru Moldova.

"Acest plan presupune, ca reprezentanții partidului nostru să se afle permanent între oameni, să lucreze în comunitățile locale, împreună cu autoritățile de acolo, să vină cu proiecte și soluții concrete de rezolvare a problemelor identificate. Cei care trebuie să decidă prioritățile următorului program de guvernare sunt moldovenii. Vocile oamenilor simpli vor sta la baza programului nostru politic, aceste propuneri și sugestii vor fi prezente în viitorul program de guvernare, dar și în activitatea noastră imediat următoare, pentru că vrem să ne asigurăm că Partidul Democrat îndeplinește cu adevărat voința poporului", a declarat Vlad Plahotniuc.

Potrivit liderului PDM, modernizarea țării după modelul occidental este calea reală care poate aduce rezultatele dorite pentru moldoveni.

"Guvernul trebuie să își adapteze acț...

Citește pe publika.md