YouTube a anunțat serviciul YouTube Music

YouTube a anunțat lansarea unui nou serviciu muzical – YouTube Music, care va înlocui, în cele din urmă, Google Play Music. Acesta va începe să funcționeze din 22 mai, în SUA, Australia, Noua Zeelandă, Mexic și Coreea de Sud. În următoarele săptămâni, serviciul va apărea în mai multe țări din Europa.

YouTube Music este un serviciu de streaming, orientat spre muzică. Catalogul va conține compoziții oficiale, albume, clipuri, concerte și spectacole live, precum și mii de playlist-uri, o listă uriașă de remixuri și alte conținuturi exclusive. Principala atenție, bineînțeles, va fi acordată recomandărilor personale bazate pe istoria ascultării, a timpului, a locației și a altor factori. YouTube Music va primi o nouă aplicație mobilă și un player pentru desktop.

Utilizatorii vor putea să asculte YouTube Music gratuit. Va exista și o versiune premium fără publicitate și cu posibilitatea de a asculta muzică în fundal și de a descărca melodii. Prețul abonamentului în SUA este de 9,99 dolari, pentru o luna.

În ceea ce privește Google Play Music, acesta nu va fi închis acum, dar în viitor acest lucru este inevitabil. În plus, utilizatorii care au plătit un abonament pentru Play Music, vor putea, de asemenea, să utilizeze YouTube Music Premium gratuit.

După cum era de așteptat, modificările vor afecta și versiunea cu plată a serviciului YouTube Red, care va fi în curând redenumit în Yo...

Citește pe itmoldova.com