Premierul Chicu a condus o ședință de examinare a conceptului de dezvoltare a sistemului de monitorizare a traficului rutier4Фото© a-tv.md

Premierul Chicu a condus o ședință de examinare a conceptului de dezvoltare a sistemului de monitorizare a traficului rutier

, 7 новостей, 3 просмотров

Premierul Chicu a condus o ședință, în cadrul căreia a fost examinat conceptul de dezvoltare a sistemului de monitorizare a traficului rutier. Conceptul a fost elaborat în cadrul Ministerului Afacerilor Interne și prezentat de conducătorul Serviciului Tehnologii Informaționale al MAI.

Misiunea sistemului este de a determina reducerea numărului de încălcări a reglementărilor naționale, eliminarea corupției în procesul de aplicare a sancțiunilor, dar va oferi și alte mecanisme necesare organelor responsabile de asigurare a ordinii publice.

Prim-ministrul a solicitat informații detaliate despre componența prezentă a sistemului și performanța lui, precum și viziunea de dezvoltare a sistemului împreună cu funcționalitatea și utilitatea lui socială.